23 april, 2013

Cykelferie i Danmark eller Niedersachsen

Sommeren er endelig ved at komme til Danmark og vi ser flere og flere cykler på vejene – heldigvis til gavn for miljøet, CO2 udslippet og ikke mindst motionen – men det er også blevet populært at tage på cykelferie.
Cykelferie har været populært på de ”Bornholmske fjelde” og Hærvejen herhjemme, men nu rykker vi også udenlandsk og specielt området ved Niedersachsen i Nordtyskland forsøger nu at tiltrække danske cykelentusiaster med en ny kampagne.

Citat fra cykel-blog.dk:

Tusindkilometerlange cykelstier, kystlinje, bjergregion, maleriske flade landskaber og interessante udflugter. Det er opskriften på den alsidige og spændende ferie på to hjul, som venter i Tyskland største delstat, Niedersachsen. Området er berømt for sin del af Vadehavet, som er på UNESCO’s verdensarvsliste, og for sine mange skræddersyede cykelruter, som snor sig gennem landskabet og giver mulighed for at opleve naturen fra første parket.

GD Star Rating
loading...
Cykelferie i Danmark eller Niedersachsen , 7.3 out of 10 based on 4 ratings

One Response to “Cykelferie i Danmark eller Niedersachsen”

  1. Susanne siger:

    Cykelferie er virkeligt bare det bedste! Har selv været afsted de sidste to år – bare i Danmark, men det kunne da være man skulle prøve tyskland også!
    Jeg har selv haft stor glæde af den her pakkeliste som viser alt hvad man skal bruge på sin cykelferie , det kan jo være der er andre som kan bruge det 🙂

    http://www.fribikeshop.dk/God-tur/Tips-til-cykelturen/S%C3%A5dan-pakker-du-cyklen-til-turen.aspx?PID=1725&M=NewsV2&Action=1

Leave a Reply