5 januar, 2012

Inspiration til cykelture i naturen

solnedgang i naturenOm du har en mountainbike – mtb eller blot en almindelig cykel, er der masser af gode muligheder for at komme ud i naturen og køre rundt.

Jeg vil klart anbefale at have en decideret Trek eller Mountainbike da det passer til terrænet og gør hele oplevelsen bedre. Efter nogen kilometer i benene på en mtb vil du hurtigt blive fortrolig med den og begynde at tage nogen chancer du ikke kan på din normale citybike. Det kan være at hoppe over små grene og træer i skovbunden eller køre ned at lidt stejlere bakker. Dæk og bremser er bare bedre og mere tilpasset.

Når det kommer til at finde cykelruter i dit lokalområde, kan jeg godt anbefale at benytte en smartphone og installere Endomondo – der kan du både finde andres ruter og danne dine egne. Du kan live tracke dine ruter via GPS og få en masse dejlige informationer om turen når du kommer hjem. Alt gemmes på din profil online på nettet.
Jeg kan slet ikke undvære Endomondo og benytter den til alt – både almindelige gåture med hunden og til træning.

Har du selv nogen gode smartphone apps? Eller andre gode råd mht. at komme ud i naturen og cykle, så smid endelig en kommentar 🙂

GD Star Rating
loading...
Inspiration til cykelture i naturen, 9.0 out of 10 based on 1 rating

2 Responses to “Inspiration til cykelture i naturen”

 1. Connaisseur siger:

  Tak for en god artikel. Jeg har selv anskaffet mig en Trek mountainbike og er vild glad for den. Til dem, der bor i København, vil jeg klart anbefale en tur i dyrehaven (Charlottenlund), – der er nogle rigtig gode ruter til mountainbikere.

  • Cykelkongen siger:

   Tak for meldingen – kan være vi skal samle lidt ruter på siden der anbefales af brugerne – det vil jeg lige overveje engang.
   Og ja den cykel holder sgu!

Leave a Reply