28 august, 2012

Ny cykel - købt online da den gamle skulle udskiftes

Jeg havde en gammel GT cykel stående som ikke havde været brugt i en 4-5 år – den havde fået lov at stå ude i alt slags vejr.

Nu stod jeg pludselig overfor at skulle bruge denne cykel igen for at bla. komme lidt i skoven med hunden. Ved første øjesyn så den ikke helst skidt ud, et fladt dæk og en rusten kæde, en flækket skærm og så nogen løse kabler.

Cyklen blev indleveret til den lokale cykelsmed, der ved første øjekast gav mig et tilbud på 3100,- for en total rep. (Var lidt mere galt end det første øjekast, men stadig overskueligt). 3 dage senere bliver jeg ringet op med beskeden at jeg nok skal regne med at min GT er død. Der var problemer med kranken også. Samlet ville de have 5500,- for at få den på højkant igen.

Det takkede jeg pænt nej til og bad dem om at smide den cykel ud – den har pint mig nok i mange år, nu er det slut.

trek 3500

I stedet kiggede jeg en del online efter gode cykelshops og udfra pris og den type cykel jeg godt ville have, endte jeg på Cykelshoppen der havde en god billig Trek cykel model 3500 – præcis det jeg skulle bruge – og så koster cyklen 2999,- fra ny. Det er billigere end den reperation jeg fik tilbudt på den gamle. Det er lidt sort for mig hvordan det kan være billigere. Uanset hvad har jeg en langt bedre cykel nu, med garanti på og til færre penge. Ren win win.

En ret lækker ting ved deres webshop på cykelshoppen.dk, er at man kan kommunikerer med dem direkte via sin ordre. Under ordren er der et kommunikations felt hvor man kan skrive beskeder til hinanden og det virkede rigtig godt. Nogen mange andre webshops mangler.

Cyklen kom for ikke længe siden – leveret direkte til gratis til døren og alt er samlet (lygter,lås mv) jeg havde købt ved siden af. Den var klar med det samme til en test-tur, der gik rigtig godt.

Så frygt ikke så meget derude, hvis du går med tanken på at købe en ny cykel – jeg har ikke en eneste ting at beklage over det og handler der med garanti igen, hvis der skal en ny cykel ind.

Keep up the good work cykelshoppen.dk!

GD Star Rating
loading...
Ny cykel - købt online da den gamle skulle udskiftes, 8.5 out of 10 based on 6 ratings
    Ingen relateret indlæg

Leave a Reply