10 februar, 2012

Oplad din iPhone, mens du cykler | BioLogic ReeCharge

BioLogic ReeCharge Power Pack

BioLogic ReeCharge Power Pack tilbyder grøn energi, når man er på farten. Opladningssystemet gør det muligt, at oplade stort set alle dine dagligdags-gadgets via USB, herunder din iPhone, iPad, iPod, Bærbare pc, m.m. Enheden inkorporerer et litium batteri, som kan genoplades via stikkontakten, din computers USB-udgang eller, endnu vigtigere, gennem en dynamo på din cykel.

BioLogic ReeCharge Power Pack Cykel Udstyr

BioLogic ReeCharge enheden tilsluttes ganske enkelt dynamoen på din cykel, og så er det slut med at skulle bekymre sig om batterilevetiden på din yndlings-gadgets, når du cykler på arbejde fx. ReeCharge er beklædt med et vandafvisende silikonecover, der holder alle enhedens vigtige dele tørre, selv om du cykler i regnvejr.

Sådan monterer du ReeCharge-enheden

Opladning – også når du ikke cykler

Når du er færdig med at oplade din ReeCharge, kan du bare smide den i tasken og oplade dine gadgets, hvis de får brug for ekstra strøm undervejs. Opladeren er ideel til lange cykelture, især hvis du bruger din iPhone, som GPS. Hvis du tager på forretningsrejse, behøver du ikke længere flere opladere i bagagen, da ReeCharge kan oplade gennem din pc’s USB-port. Med i købet følger der et USB-kabel, samt 5 forskellige adaptere, som passer til de mest gængse gadgets.

(OBS: Opdateringer, som er blevet implementeret i IOS 4.3.x, påvirker opladningen af 3GS iPhones. – ReeCharge er dog fuld kompatibel med iPhone 4 og nyere iPhone-versioner).

Om BioLogic

BioLogic består af kunstnere, ingeniører, programmører og industriel designere, der har en passion for at producere innovative produkter, – særligt inden for cykling. Teamet bag BioLogic er bosat over hele verdenen, herunder i Stuttgart, Tyskland; Humboldt, Californien; Turku, Finland; Austin, Texas; og Taipei, Taiwan. En af fordelene ved denne geografiske adspredelse er, at BioLogic arbejder på at udvikle fedt cykel-tilbehør i alle døgnets timer, i alle afkroge på jorden og hele året rundt. Deres mission er at få flere op på de tohjulede ved at udvikle tilbehør og udstyr, der gør cykling mere sikkert, komfortabelt og praktisk.
Læs mere på BioLogic’s hjemmeside.

GD Star Rating
loading...
Oplad din iPhone, mens du cykler | BioLogic ReeCharge, 6.5 out of 10 based on 14 ratings

Leave a Reply