15 april, 2016

Oplev din hovedstad fra sadlen

Mange danskere kender de bedste outlets i New York og de thailandske strande bedre end vores egen hovedstad. Nu lanceres verdens første kassecykelløb med kvinder i fokus netop i København, hvor både personen ved styret og de kvindelige medpassagerer i kassen kan se 7 kilometer af den fine, gamle stad folde sig ud.

Fotokreditering: PANDORA og Christiania Bikes

Fotokreditering: PANDORA og Christiania Bikes

Vi danskere elsker at rejse. Derfor ryger København nogle gange i glemmebogen, når rejsen for den kommende ferie skal planlægges. I en kombineret indsats, hvor kvinder hyldes til Mors dag og København hyldes for dens skønhed, er verdens første kassecykelløb arrangeret.

– Kun få byer i verden er smukkere end København en forårsdag i maj. Vi har derfor taget initiativ til, at endnu flere lærer byen at kende i fællesskab med familie og venner. Ideen er, at den der sidder ved styret og styrer løjerne, inviterer veninder, døtre eller mødre til at nyde en tur i kassen foran. Der er ikke mange byer, der kan præstere så mange kassecykler som København, men det bliver nu alligevel et særligt syn med hundredevis af kassecykler i samlet flok gennem byen, siger Helen Rosenkjær Koppel Jensen, Nordic PR og Marketing Director hos PANDORA.

Seværdigheder undervejs
Kassecykelløbet lægger vejen forbi Statens Museum for Kunst, Kastellet (Grønningen) og Amalienborg Slotsplads. Cykelrytterne får også et kig til Operaen, Børsen og Christiansborg. Og der cykles langs Holmens kanal, Thorvaldsens museum og Rådhuspladsen. Slutteligt rundes Botanisk have. Der er med andre ord udsyn fra sadlen til mange af Københavns smukkeste og mest historisk interessante adresser, som man selv kan se og underholde hinanden om undervejs.

Kassecykelløbet løber af stablen den 8. maj på Mors Dag. Man tilmelder sig i hold, så man kan hylde sin mor, veninde eller bedre halvdel ved at køre hende rundt i Københavns gader i dekorerede kassecykler, og kun kassecykler må deltage. Vinderen af løbet er ikke dem, der ruller først over målstregen, men dem med den flottest udsmykkede kassecykel og bedste stemning undervejs.

Det er PANDORA, der arrangerer løbet sammen med Frederiksberg Bane og Landevejsklub, derfor The PANDORA Tour.

Unikke oplevelser bliver til velgørenhed

Udover at fejre og hylde relationer skal The PANDORA Tour også rejse midler til oplevelser for børn i hele Danmark. Det sker ved, at man ved tilmelding betaler 75 kroner i startgebyr. Det beløb tidobler PANDORA. Beløbet bliver vekslet til kassecykler, som børn i hele landet kan få glæde af.

– Vi ønsker at give noget videre, som mange kan få glæde af. Og minder om unikke oplevelser kan ingen tage fra en. På cykelløbets hjemmeside kan alle indstille en klub, organisation eller institution, der arbejder med og for børn, som kan have glæde af at modtage en sikkerhedsgodkendt kassecykel til at skabe flere gode minder og unikke oplevelser, siger Helen Ro

Rute gennem København

rute gennem københavn

rute gennem københavn

senkjær Koppel Jensen.

Fra nu og helt frem til den 1. august kan man på www.thepandoratour.dk indstille institutioner og klubber til at modtage en kassecykel. Cyklerne bliver uddelt i to omgange, i juni og august.

GD Star Rating
loading...
Oplev din hovedstad fra sadlen, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Leave a Reply